Min aller første matbloggpost

Dette er mitt første innlegg. Så hva vil vel være mer naturlig enn at jeg gir min(e) kjære leser(e) en kort beskrivelse av hvorfor i alle verden jeg har startet en slik blogg?

Det har seg slik at – jeg er glad i å lage mat, lage mat med hjertet, spise og nyte mat, lese om mat, lese skikkelig gamle bøker om mat, diskutere mat, lære om mat, se på matprogrammer og leve meg skikkelig inn og ikke minst filosofere om mat. Jeg er rett og slett litt matosofisk av meg, og jeg har laget denne bloggen for å dele mine matosofiske øyeblikk med den eller de som vil være interessert i dette. :-)
Håper du/dere vil finne noe koselig, inspirerende og/eller interessant i de fremtidige blogginnleggene mine. Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger, bare å kommentere i vei!
Matglad hilsen fra meg 🙂

8 kommentarer Legg til din

 1. Susanne sier:

  Gratulerer med fin blogg! I går prøvde jeg Salma-oppskriften din. Enkelt, og kjempegodt! Jeg lurer på hvilket nivå du tenker å legge på matoppskriftene her?

 2. matosofi sier:

  Tusen takk, Susanne. Så gøy at du likte Salma-oppskriften! Jeg tenkte i utgangspunktet at de fleste oppskriftene jeg legger ut vil være enkle og raske, jeg liker at middagen er raskt ferdig til hverdags.. Samtidig så liker jeg jo å prøve ut noen nye teknikker, og en gang i blant kan jeg gjerne stå i timesvis på kjøkkenet og kokkelere. Så det blir nok hovedvekt på enkle retter, og så spes det på med noen litt mer fancy retter og nye teknikker. En ting jeg har planer om er å presentere noen grunnoppskrifter og grunnteknikker som kan varieres og tilpasses det man har liggende. Kan det være en ide? Jeg tar svært gjerne imot innspill, bloggen er jo fortsatt i støpeskjeen 🙂

 3. Trude sier:

  Denne bloggen har jeg ventet lenge paa, da vet jeg det blir mye god mat i vente! Gleder meg kjempemye til aa foelge med! 🙂

 4. Marianne sier:

  Du er så utrolig flink og inspirerende, snuppa! Dette var veldig moro! Klem!

 5. matosofi sier:

  Så hyggelig av dere! Jeg håper dere finner noen oppskrifter dere får lyst til å prøve en gang. Jeg tar gjerne imot tips og innspill dere måtte ha. 🙂

  1. Susanne sier:

   Eg hugsar at du laga veldig god tarte flambe…. 😉

   1. matosofi sier:

    God ide! Den må jeg lage og legge ut på bloggen snart! 🙂

 6. Heisann. Det er så gøy at du har startet matblogg! 🙂 Jeg gleder meg til å se all den gode maten du lager, til tross for at jeg ikke kan spise den selv. Det begynner å bli på tide at jeg prøver meg på noen flere av oppskriftene dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s