Om meg

thumb_Ruth til matprat

Jeg som driver Matosofi heter Ruth, og med Matosofi ønsker jeg å dele enkle oppskrifter, teknikker og ulike perspektiver på matlaging. Jeg opplever selv at kreativiteten på kjøkkenet øker når jeg lærer nye matlagingsteknikker og ser eksempler på gode smaksammensetninger. Det gjør det lettere å eksperimentere. Oppskrifter er viktige, men de er ikke alt. Målet med bloggen er derfor å dele ikke bare oppskrifter, men også steg-for-steg-teknikker og tips om smakssammensetninger som kan være nyttige også for flere.  Jeg ønsker på sikt å teste ut og dele et stort spekter av matlagingsteknikker på Matosofi.

Bloggen vil ha innlegg med oppskrifter, grunnteknikker og bakgrunnsartikler, som gjerne dukker opp etter jeg har gjort et dypdykk i matbøkene mine. Vanlige oppskrifter sier mye om hvordan man skal lage mat, men lite om hvorfor man bruker en bestemt fremgangsmåte. I en del av innleggene inkluderer jeg også informasjon om dette.

Jeg har også  flere gjesteblogginnlegg fra venner og familie, og forhåpentligvis blir det stadig flere som deler sine oppskrifter – sharing is caring!

Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger og tips til bloggen. Spesielt hvis du har prøvd noen oppskrifter og har tips til endringer/variasjoner eller savner noe.Det er da bare å kommentere under innleggene, på Facebook eller ta kontakt med meg på e-post

Jeg er også på Twitter (@matosofen) og på Instagram

For ordens skyld: alle bildene på bloggen er tatt av meg, med mindre noe annet er spesifisert. Vanlige copyrightregler gjelder, ta kontakt på e-post om du ønsker å bruke bildene.

6 kommentarer på “Om meg

 1. Wilhelm Mustad sier:

  Veldig fin blogg/side. Kjøpte svineknoke i går. Lager din versjon i morgen.
  Ha en god dag.
  Mvh
  Wilhelm Mustad

  • matosofi sier:

   Hei og takk for hyggelig kommentar. Jeg håper oppskriften faller i smak! Skal faktisk ha svineknoke til middag i morgen vi også. En av mine favorittmiddager. 🙂

   Ha en fin dag videre.

   Mvh Ruth

 2. Per Marstein sier:

  For en spennende blogg du har! Gleder meg til å bruke oppskriftene og tipsa dine fremover! Nam!! 🙂

  Mvh

  Per Marstein

 3. Susana sier:

  Best matblogg ever! Tusen takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s