Har mottatt noen fantastiske matgaver fra en bakeblogger!

IMG_4458

I posten i går fikk jeg beskjed om at en pakke ventet på meg på nærmeste post-i-butikk. Da jeg fikk hentet og åpnet pakken, var det dette synet som ventet meg – masse god sjokolade, konfekt og annet snadder til juletiden. Nam! Jeg har definitivt funnet en ny blogg å følge. Jeg skal gå gjennom det pakken inneholdt og linke til oppskriftene i de tilfellene bloggeren har lagt disse ut. 🙂

Bakgrunnen for at jeg mottok gaven er at jeg har blitt med i en julegaveutvekslingsavtale med en annen matblogger i regi av matbloggsentralen, og var derfor så heldig å motta dette i posten. Hun som har laget innholdet i pakken driver bloggen Miss Dahls baked love og skriver en blogg nesten utelukkende om konfekt, kaker og andre søte ting. Veldig mye originale og nydelige oppskrifter. Anbefaler å ta en titt! Min gavepakke inneholdt følgende herligheter:

– Varm sjokolade på pinne og candycare marsmallows

IMG_4448

Disse sjokoladene på pinne gjør at man kan lage seg kakao på 1-2-3. Hun har lagt ut detaljert oppskrift på sjokoladepinnene på bloggen sin her. Hun foreslår at de serveres sammen med marsmallows. Og marsmallowsene har hun også laget selv! Oppskriften på det ligger her. Jeg skal definitivt prøve å lage dette selv snart! Spesielt sjokoladene på pinne, veldig moro! 🙂

– Cookie Mix

IMG_4451

Hjemmelagede kjappe cookies anyone? Bare tilsett 75 g smør og 1 egg til innholdet i denne krukken, legg 1 ss porsjoner på et stekebrett og stek på 180 grader Celcius i 12-15 minutter. Genialt!

– Eggelikør

IMG_4452

Hva med et bittelite glass med eggelikør en kveld før/ i løpet av julen? 🙂

– Gløggtrøfler

IMG_4447

Disse var utrolig søte. Har aldri hørt om gløggtrøfler før, men liker ideen, det blir jo litt ekstra jufølelse. Det viser seg at dette er konfekt laget med krydder som vanligvis brukes i gløgg. Stilig! Disse skal prøves sammen med kaffe i kveld. Hvis du vil se oppskriften, har Miss Dahls Baked Love lagt ut detaljert oppskrift på bloggen sin her.

Så nå har i hvert fall Matosofen fått mange nye ideer til spiselige gaver. Og gleder seg til kaffe med diverse søtt attåt i kveld. Ha en fin søndag videre! 🙂

2 kommentarer Legg til din

  1. Shiva sier:

    Fantastisk bilder du har tatt, mange god og smakfulle gaver.

    1. matosofi sier:

      Takk for det, ja, matgavene falt absolutt i smak 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s